Vedete in chiloti cu push-up

Pe plaiurile lipsite de miorite de unde vin toate inventiile in domeniul esteticii, vedete precum Jennifer Garner, Pippa Midleton, Kim Kardashian sau J.Lo. au fost fotografiate public purtand chiloti cu fese push-up. Chiar daca poseda circumvolutiuni deloc neglijabile, acestea au recurs la chilotul modelor mai mult pentru a perfecta forma posteriorului lor decat pentru a-l mari.

Pe plaiuri mioritice, vedete precum Valentina Pelinel, Cosmina Pasarin, Claudia Patrascanu, Julia Jianu, Lavinia Parvu sau Giulia au fost surprinse in chilotii cu fese push-up Lou Lou. Unele dintre ele ii poarta zi de zi, altele doar la evenimente mondene sau in emisiuni televizate. Toate, insa, sunt impresionate de efectele lui irezistibile.

claudia-patrscanu-in-chiloti-cu-fese-push-up-banner2

La inceput, au fost reticente, n-au vrut sa recunoasca public ca au apelat la un asemenea truc estetic, de teama ca oamenii sa nu le judece sau sa creada ca au posteriorul inexistent in realitate, dar dupa ce au probat beneficiile chilotului modelator si au realizat ca in strainatate vedetele recunosc transant ca il poarta, s-au mai relaxat. Iat-o, de pilda, pe cantareata Giulia in chilotii cu fese push-up la un evenimet in plina desfasurare:
http://www.wowbiz.ro/ele-nu-vor-operatii-estetice–prefera-sutienele-si-chilotii-cu-push-up-uite-ce-fund-bombat-are-giulia_94454.html

giulia-push-up

Comentarii Facebook

Share this Post!

About the Author : user

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Inapoi la articole...