Nou

Cel mai bombat chilot cu push-up!

Pe 11 iulie, se împlinesc 7 ani de când a apărut pe piața din România primul chilot cu fese push-up. Site-ul loulou.ro se laudă cu performanța de a fi inovatorul acestui produs de lenjerie intimă care între timp face furori în întreaga lume, mai ales în Miami (Statele Unite), unde implantul fesier cu silicon a devenit cel puțin la fel de solicitat ca cel mamar. Posteriorul e noua obsesie a sexului frumos.

Din 2011 și până acum, Lou Lou a folosit două tehnologii diferite: cea cu pernuțe de burete/silicon adăugate în materialul de confecție al chilotului și cea cu toată partea din spate turnată prin presare la cald, care respectă întocmai forma anatomică a posteriorului. Întrebarea care stă cel mai des pe buzele doamnelor interesate de a-și îmbunătăți aspectul posteriorului nu este “Care dintre tehnologii este mai bună?”, ci “Care are push-up-ul mai bombat?”.

Mai bombat nu înseamnă întotdeauna mai bine, mai ales în cazul persoanelor mici de înălțime. Dar ca să venim în întâmpinarea acestei dorințe, am creat modelul BOOM, care dispune de pernuțe mobile și este potrivit pentru toate înâlțimile, toate vârstele și toate conformațiile. Are talie medie și gradul de elasticitate mare, astfel încât nu e necesar să mai faci măsurători sau să te consulți în privința mărimilor. Măsura pe care o porți în mod normal la lenjeria intimă este excat măsura pe care o poți comanda la chilotul cu fese push-up Boom. Este disponibil momentan în două variante de culori (negru și bej) și se poate comanda exclusiv pe https://www.loulou.ro/shop/boxer-push-up-boom-2-5cm/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *