Nou

Barbatii & chilotii cu push-up

Barbatii sunt ancestral atrasi de femei cu forme, circumvolutiunile din zona soldurilor fiind punctate si exacerbate de multi dintre pictorii renascentisti si nu numai. Statistic vorbind, chiar si in zilele noastre, doar 15% dintre barbati se declara atrasi de femeile slabe, filiforme. Diferenta dintre statistica si realitate provine din faptul ca, in atasarea de imaginea pe care o lasa in lume, acestia isi cauta perechea astfel incat sa corespunda tendintei vremii care dicteaza ca femeia sa fie slaba, cat mai aproape de imaginea unui fotomodel, renegandu-si astfel dorintele primare de imperechere cu o femeie cu forme. Si totusi, ceva din ei ramane tanjind la circumvolutiuni dupa care, daca nu le au acasa, isi sucesc capul pe strada. Iar uneori raman cu el sucit definitiv.

In sprijinul echilibristicii (intre ce-si doreste ea si ce-si doreste el) pe care femeia e nevoita s-o faca zilnic, vin si chiloteii cu fese push-up Lou Lou, care, alaturi de sutiene care ridica sanii, corsete care subtiaza talia, pantofi care lungesc picioarele etc., constituie un truc de frumusete instant si eficient. Femeia este ajutata astfel sa faca fata confuziei din mintea barbatului, care nu se poate hotari intre ce-i dicteaza memoria ancestrala si ce-i dicteaza standardele sociale moderne.

Ani, vieti, secole, li s-au aratat busturi apetisante si solduri arcuite. Li s-a prezentat femeia ca o revarsare de ape. Acum, li se prezinta si introduce pe gat femeia snur. Pai ce sa mai inteleaga, bietii de ei? La care sa se duca? Raspuns corect: la cele care stiu sa se-mpacheteze in ambele variante. 🙂

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *