Nou

Gargara implantului fesier

Pentru sani mici, exista varietati de implanturi si o diversitate fabuloasa de sutiene cu push-up. Pentru buze mici,   exista hialuronic. Pentru depuneri inestetice, colacei, burtici, aripioare, exista cure de slabire, mesoterapie, liposuctie sau exercitii fizice. Dar cate modalitati cu adevarat eficiente pentru cresterea posteriorului exista? Implantul fesier, cel putin deocamdata, in Romania, e ca si cum n-ar fi. Exista, teoretic, in lista de servicii a medicilor esteticieni, dar, practic, doctorii evita sa recomande si sa execute o astfel de operatie.

Exista, totusi, si doritori de experimente, care se incumeta la o astfel de “lucrare” pentru sume cuprinse intre 3000 si 5000 de euro. Dar riscurile sunt nenumarate, de la hemoragie, hematom, infectie sau necroza, pana la deplasarea implantului sau vizibilitatea marginilor acestuia. Unii medici ofera alternativa injectiilor cu silicon, insa siliconul gel nu are omologare medicala, in ciuda faptului ca se injecteaza totusi mai ales in tari cu nivel de dezvoltare si educatie redus.

Pentru o constientizare mai profunda a riscurilor unei astfel de interventii pentru marirea posteriorului, va invit sa urmariti materialul urmator:
www.loulou.ro/media
Merita sa vi le asumati cand puteti avea un posterior perfect cu doar 98 lei? Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti un chilot cu fese push-up Lou Lou care vi se potriveste. Veti avea de-ndata un posterior sexy, bombat si ferm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *