Nou

Mamicile si un pic de push-up

In urma cu sase ani, cand am conceput chilotii cu fese push-up Lou Lou, ne-am imaginat ca targetul nostru o sa fie, in general, persoanele cu siluete filiforme si dimensiuni de manechin. Interactionand indeaproape cu clientele noastre, a caror medie de varsta  este de 33 de ani, am descoperit cu timpul ca sunt multe alte conformatii pe care acesti chiloti modelatori le ajuta enorm in crearea raportului proportional ideal. Am intampinat astfel, de-a lungul vremii:

  • viitoare mirese nemultumite de rochiile de mireasa al caror croi nefericit, invariabil, le transforma posteriorul in ceva plat, chiar daca ele au in mod normal volum in zona dorsala;
  • femei de toate varstele nemultumite de blugi care aplatizeaza posteriorul chiar si atunci cand el exista;
  • femei care, odata cu inaintarea in varsta, incep sa depuna in partea superioara a corpului, dar nu si in partea inferioara, creandu-se astfel o disproportie nefericita;
  • femei care isi doresc sa poarte mult-indragitele rochii cu elastice ‘bondage’, care fac silueta aproape perfecta, dar care, in unele cazuri, strang atat de tare incat posteriorul devine inexistent;
  • femei de diferite varste aflate in imposibilitatea de a se ingrasa, in ciuda tuturor eforturilor;
  • proaspete mamici al caror posterior s-a latit sau lasat inestetic pe durata sarcinii.

In sase ani de existenta pe piata, am diversificat si optimizat chilotii cu fese push-up Lou Lou astfel incat sa rezolvam toate complexele de mai sus si nu numai. Astazi, ma opresc la proaspetele mamici, care ne suna in numar tot mai mare pentru a ne intreba care sunt recomandarile noastre pentru a masca kilogramele in plus ramase dupa nastere. Daca ar fi sa ne oprim la trei  dintre neajunsurile pe care le-am intalnit in randul mamicilor, acestea ar fi:

  1. Problema posteriorului lasat – recomandam un model boxer, care coboara sub linia feselor, astfel incat cuprinde tot posteriorul, rezolvand situatia in care acesta este mai lasat. Dar neaparat cumparat cu o masura mai mare!
  2. Problema surplusui pe burtica – recomandam un chilot cu talia inalta care creeaza un efect de subtiere in jurul taliei si de bombare in jurul posteriorului.
  3. Problema latirii in sold – recomandam oricare dintre modelele cu talie joasa, care au rolul de a conferi volum, restabilind astfel proportia raportat la noile dimensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *