S letterunt convinsa ca v-ati intrebat cel putin o data in viata cum ar fi sa aveti posteriorul perfect. La asta m-am gandit si eu intr-o zi de august, cand, incercand sa port o pereche de blugi cu un croi atipic, m-a napadit frustrarea ca fetele cu posteriorul mic ar fi cele mai dezavantajate din lume.

p letterentru sani mici, exista varietati de implanturi si o diversitate fabuloasa de sutiene cu push-up; pentru buze mici, exista hialuronic; pentru depuneri inestetice, colacei, burtici, aripioare, exista cure de slabire sau exercitii fizice; dar cate modalitati cu adevarat eficiente pentru cresterea posteriorului exista? Am exclus gargara implantului fesier, care, cel putin deocamdata, in Romania, e ca si cum n-ar fi (exista, teoretic, in lista de servicii a medicilor esteticieni, dar, practic, nu solicita mai nimeni o asemenea interventie) si m-am concentrat pe urmatoarea intrebare: cum ar fi daca s-ar inventa niste chiloti nemaipomeniti, care sa aiba macar un sfert din efectul si succesul sutienului cu push-up?

a letterm aflat ca americanii se bucurau deja de-o asemenea inventie. Eram hotarata sa-mi ahizitionez chilotii cu fese push-up in toate culorile posibile, numai ca nu costau deloc putin (luand in calcul cheltuielile exorbitante de transport) si nici nu se puteau trimite in Romania. Acela a fost momentul in care mi-am pus ambitia sa creez chiar eu niste chiloti cu fese push-up. Mai ieftin sigur nu a fost, si nici mai simplu, dar, incepand cu 11 iulie 2011, va puteti bucura de ei ca si cum ar fi ai vostri.

i letter-am gandit intr-o plaja larga de culori, ca sa-i puteti adecva la cat mai multe stari de spirit si intr-o gama variata de tesaturi, ca sa-i puteti asorta la cat mai multe stiluri vestimentare. Gradul de elasticitate al chilotilor cu fese push-up Lou Lou difera de la un model la altul, in functie de material. Pentru a alege modelul care vi se potriveste, consultati ghidul de masuri din pagina de detalii produs si rubrica intrebari frecvente din bara de meniu. Daca faceti vreo pasiune ascunsa pentru un model anume, impartasiti-ni-o pe adresa de mail din contact! Sunt convinsa c-o sa-i gasiti pe multi adorabili, mai ales dupa ce efectul lor o sa bulverseze privitorii. Daca veti fi intrebate care-i secretul, le puteti spune, zambind, c-ati trecut foarte des pe la sala in ultima vreme. Barbatii nu se prind, credeti-ma!

loulouista letters