Showing all 36 results

Deși muncim mai mult ca oricând în istorie să fim împăcate cu defectele noastre estetice, realitatea este că, sub presiunea dezirabilei perfecțiuni din rețelele de social media, ne vine al naibii de greu să ne uităm în oglindă și să ne acceptăm așa cum suntem. Învățăm să ne mascăm defectele, dar parcă nu putem nicicum uita de ele. Asaltul e prea mare. Frustrarea se țese la tot pasul. Trebuie să fii incredibil de dibace ca să nu-i cazi pradă. Trebuie să ai discernământ. Pentru mine, discernământul înseamnă să am grijă de corpul meu fără să-l supun la metodele invazive de înfrumusețare care se flutură pe piață. Întotdeauna mi s-a părut că discernământul are de-a face cu non-invazivul. De aceea, în 2011, când frustrarea personală a prins contur, în loc să aleg o operație de mărire de posterior, am creat acești chiloței cu fese push-up Lou Lou în localitatea Marghita, județul Bihor. Pentru că nu existau deloc pe piața din Europa, invenția se bucură de un brevet de invenție la OSIM obținut în iulie 2011.

De atunci și până acum, întrebarea pe care am primit-o cel mai des a fost “Și ce faci când îi dai jos?”. Exact ce faci și când dai jos rimelul de pe ochi, rujul de pe buze, oja de pe unghii sau sutienul de pe piept. Adică nimic. Cu mențiunea că un chilot cu fese push-up nu îți face nici cel mai mic rău, adică e infinit mai non-invaziv chiar și decât o extensie de păr, o unghie falsă, un rimel cu chimicale sau un sutien cu arcuri metalice. El doar există pentru ca posteriorul tău să arate mai bine in blugi, pantaloni sau rochii croite de cele mai multe ori imperfect din cauza modei rapide care predispune la o calitate discutabilă a produselor de confecție. Este doar o ajustare pentru ca tu să te simți mai bine în pielea ta. Pardon, în hainele tale. Până la urmă, ce făceau femeile din secolul al XV-lea când dădeau jos corsetul? Tot nimic. Cu mențiunea că, pe-atunci, nu aveau nevoie de chiloți cu fese push-up, fiindcă se purtau rochii, nu blugi.

Pentru sâni mici, există implanturi și o diversitate fabuloasă de sutiene cu push-up. Pentru buze mici, există hialuronic. Pentru depuneri inestetice, colăcei, burtici și aripioare, există cure de slăbire și sport intens. Dar câte modalități cu adevărat eficiente pentru creșterea posteriorului există? Cine a încercat exercițiile fizice pentru augmentare fesieri știe deja cât de greu se rezolvă problema posteriorului insuficient sau imperfect. Pentru ele și nu numai, am gândit colecția Lou Lou într-o varietate mare de modele și culori, ca să poată fi adecvați la cât mai multe stări de spirit și ținute. De-a lungul timpului, am dezvoltat trei tehnologii diferite de adăugare volum în zona posteriorului, fiecare dintre ele cu un efect push-up de ridicare și bombare de minimum 2 CM: tehnologia cu burete injectat, tehnologia cu pernuțe detașabile și tehnologia sutien pentru fese.

Practic, sunt atât de multe tehnologii și modele de chiloței cu fese push-up pe loulou.ro încât e imposibil să nu-ți găsești ceva care să ți se potrivească și să aibă efectul scontat. Dacă faci vreo pasiune ascunsă pentru un model anume sau dacă ai bulversat privitorii cu noul tău posterior, împărtășește-ne asta într-un review. Feedback-ul tău contează enorm pentru noi și pentru viitorul loulou.ro. La sugestia clienților, în 2020 am adăugat în site categoriile GYMWEAR și NIGHTWEAR, o selecție de articole sportive și lenjerie de dormit din materiale funționale quick dry și low weight, care poartă garanția calității Lou Lou.