Retur/Schimb produse

E OK să te răzgândești. Ai 14 zile calendaristice la dispoziție de la data primirii coletului să returnezi o comandă sau un produs din categoria FITNESS-YOGA. Produsele din categoria CHILOȚI PUSH-UP, fiind lenjerie intimă, conform legii, nu se returnează. Singura condiție este să returnezi produsul în starea în care l-ai primit, adică: probat, dar nepurtat, fără pete, fără urme de uzură sau rupturi, cu toate accesoriile incluse și, pe cât posibil, cu eticheta din carton încă atașată. Încearcă sa probezi produsele fără îndepărtarea etichetei de carton și ține cont că returul fără eticheta de compoziție nu poate fi acceptat. Cu alte cuvinte, încearcă să înapoiezi coletul așa cum ți-ar plăcea să-l primești.

Restituirea contravalorii produselor se face rapid, în 1-3 zile lucrătoare din momentul soluționării returului. Taxele de transport aferente turului și returului coletului sunt suportate de către client, cu excepția situațiilor în care returul/schimbul este solicitat pe motivul defectelor de fabricație sau a primirii unui alt produs decât cel comandat. În aceste cazuri, toate taxele aferente returului sau înlocuirii produsului revin site-ului loulou.ro.

••• Poșta Română – cost aproximativ 7 Ron (achitabil la ghișeu)
După completarea formularului de retur, depui coletul la cel mai convenabil oficiu poștal pentru tine, ca expediție simplă, fără ramburs. În 3 zile lucrătoare coletul ajunge la noi și, imediat cum verificăm conformitatea produsului returnat, îți virăm banii în contul furnizat mai jos în acest formular de retur.

Adresā retur Poșta Română:
Sc Lou Lou Fashion Srl
Str. Principală 106, jud. Bistrița-Năsăud, cod postal 427320

••• Fan Courier – cost fix 15 Ron (deductibil din suma de rambursat)
După completarea formularului de retur, trimiți coletul cu Fan Courier ca expediție simplă, fără ramburs, cu plata la destinatar, deci tu nu ai nimic de achitat curierului, urmând ca, în 1-3 zile lucratoare, imediat dupa verificarea conformității produsului returnat, sā îți virăm banii în contul IBAN furnizat de tine în acest formular de retur. Taxa de transport de 15 ron se va deduce din suma de rambursat.

Adresă retur Fan Courier:
SC LOU LOU FASHION SRL
Sediul Fan Courier Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud, telefon: 0745633930

Alege metoda

••• Poșta Română – cost aproximativ 7 Ron (achitabil la ghișeu)
După completarea formularului de schimb, depui coletul la cel mai convenabil oficiu poștal pentru tine, ca expediție simplă, fără ramburs. În 3 zile lucrătoare coletul ajunge la noi și, imediat cum verificăm conformitatea produsului returnat, îți trimitem noul produs dorit, cheltuiala de transport aferentā celei de a doua expeditii fiind suportatā de cātre noi.

Adresă schimb Poșta Română:
SC LOU LOU FASHION SRL
Str. Principală 106, loc. Sintereag, jud. Bistrița-Năsăud, cod poștal 427320

••• Fan Courier: cost fix 25 Ron
După completarea formularului de schimb, te contactām telefonic pentru a stabili detaliile opțiunii prin Fan Courier. Totuși, în general, încurajăm schimbul de produse prin Poșta Română.

Adresă schimb Fan Courier:
SC LOU LOU FASHION SRL
Sediul Fan Courier Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud, telefon: 0745633930

Alege metoda