E OK să te răzgândești. Ai 14 zile calendaristice la dispoziție de la data primirii coletului să returnezi o comandă, cu excepția produselor din categoria CHILOȚI PUSH-UP care, fiind lenjerie intimă, conform legii, nu se returnează. Încearcă să returnezi produsul în starea în care l-ai primit, adică: nepurtat, fără pete, fără urme de uzură sau rupturi, cu toate accesoriile incluse și, pe cât posibil, cu eticheta din carton încă atașată. Probează produsele fără îndepărtarea etichetei de carton și ține cont că returul fără eticheta de compoziție nu poate fi acceptat. Cu alte cuvinte, încearcă să înapoiezi coletul așa cum ți-ar plăcea să-l primești.

Restituirea contravalorii produselor se face rapid, în 1-3 zile lucrătoare din momentul soluționării returului, direct în contul tău bancar. Taxele de transport aferente turului și returului coletului sunt suportate de către client, mai puțin în situațiile în care motivul returului îl constituie un defect de fabricație sau primirea altui produs decât cel comandat, în acest caz taxele de transport fiind suportate integral de loulou.ro.

DORESC SĂ RETURNEZ

••• Poșta Română – cost aproximativ 7 Ron (achitabil la ghișeu)
După completarea acestui formular de retur, depui coletul la orice oficiu poștal, ca expediție simplă, fără ramburs. În 3 zile lucrătoare coletul ajunge la noi și, imediat cum verificăm conformitatea produsului returnat, îți virăm banii în contul furnizat de tine în acest formular de retur.

Adresā retur Poșta Română:
Sc Lou Lou Fashion Srl
Str. Principală 106, jud. Bistrița-Năsăud, cod postal 427320

••• DPD – cost fix 15 Ron (deductibil din suma de rambursat)

După completarea acestui formular de retur, trimiți coletul cu Fan Courier ca expediție simplă, fără ramburs, neapărat cu plata la destinatar, deci tu nu ai nimic de achitat curierului, urmând ca, în 1-3 zile lucratoare, imediat dupa verificarea conformității produsului returnat, sā îți virăm banii în contul IBAN furnizat de tine în acest formular de retur. Taxa de transport retur de 15 ron se va deduce din suma de rambursat.

Adresă retur DPD:
SC LOU LOU FASHION SRL
Str. Principală 106, jud. Bistrița-Năsăud, cod postal 427320  Alege metoda

  DORESC SĂ SCHIMB

  ••• Poșta Română – cost aproximativ 7 Ron (achitabil la ghișeu)
  După completarea acestui formular, depui coletul la orice oficiu poștal, ca expediție simplă, fără ramburs. În 3 zile lucrătoare coletul ajunge la noi și, imediat cum verificăm conformitatea produsului returnat, îți trimitem noul produs dorit, cheltuiala de transport aferentā expediției-schimb fiind suportatā de cātre noi.

  Adresă schimb Poșta Română:
  SC LOU LOU FASHION SRL
  Str. Principală 106, loc. Sintereag, jud. Bistrița-Năsăud, cod poștal 427320

  ••• DPD: cost fix 25 Ron
  După completarea acestui formular, nu mai ai nimic de făcut. Vei fi contactat telefonic de către noi pentru a stabili detaliile opțiunii de schimb produse prin Fan Courier. Pe scurt, noi îți trimitem noul produs dorit, iar tu dai la schimb, în momentul primirii coletului, comanda-retur.   Alege metoda