E OK să te răzgândești. Ai 14 zile calendaristice la dispoziție de la data primirii coletului să returnezi o comandă, cu excepția produselor din categoria CHILOȚI PUSH-UP care, fiind lenjerie intimă, conform legii, NU se returnează. Pentru restul categoriilor, tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de mai jos. Apoi, returnează produsul în starea în care l-ai primit, adică: nepurtat, fără pete, fără urme de uzură sau rupturi, cu toate accesoriile incluse și cu eticheta din carton încă atașată. Probează produsele fără îndepărtarea etichetei de carton și ține cont că returul fără eticheta de compoziție nu poate fi acceptat. Cu alte cuvinte, încearcă să înapoiezi coletul așa cum ți-ar plăcea să-l primești. Protejează cutia de carton în folie sau hârtie, nu lipi awb-ul direct pe cutie.

Restituirea contravalorii produselor se face rapid, în 1-3 zile lucrătoare din momentul soluționării returului, direct în contul tău bancar. Taxele de transport aferente turului și returului coletului sunt suportate de către client, mai puțin în situațiile în care motivul returului îl constituie un defect de fabricație sau primirea altui produs decât cel comandat, în acest caz taxele de transport fiind suportate integral de loulou.ro.

Ai posibilitatea sa returnezi coletul tău în unul din cele peste 4000 de easybox-uri din tara! Pentru aceasta acceseaza link-ul de mai jos si completează datele solicitate mai jos. Nu uita sa alegi easybox-ul în care dorești sa returnezi coletul!

DORESC SĂ RETURNEZ

••• CURIER RAPID – cost fix 19 Ron (deductibil din suma de rambursat)

Imediat după ce completezi formularul de retur de mai jos, vom crea în numele tău un awb de ridicare pe adresa din comandă și, în maximum 2 zile lucrătoare, un curier rapid Sameday sau Dpd va veni la tine pentru a ridica coletul, ca expediție simplă, fără ramburs, cu plata la destinatar, deci tu nu ai nimic de achitat curierului, urmând ca, în 1-3 zile lucrătoare, imediat dupa verificarea conformității produsului returnat, sā îți virăm banii în contul IBAN furnizat de tine în acest formular de retur. Taxa de transport retur de 19 ron se va deduce din suma de rambursat.

••• EASYBOX – gratuit prin Sameday Curier
După completarea formularului de retur de mai jos, depui coletul la orice locker din rețeaua EasyBox Sameday, ca expediție simplă, fără ramburs. În 3 zile lucrătoare coletul ajunge la noi și, imediat cum verificăm conformitatea produsului returnat, îți virăm banii în contul IBAN furnizat de tine în acest formular de retur, minus taxa de transfer bancar aferentă rambursării, în valoare de 5 lei.

Adresă retur:
SC LOU LOU FASHION SRL
Str. Principală 106, jud. Bistrița-Năsăud, cod postal 427320  Alege metoda

  DORESC SĂ SCHIMB

  ••• CURIER RAPID – cost fix 35 Ron (deductibil din suma de rambursat)
  Atenție, această opțiune este disponibilă numai pentru situațiile în care se optează pentru înlocuirea produsului din comandă cu o mărime diferită (mai mare sau mai mică) sau pentru înlocuirea cu un alt produs, dar cu aceeași valoare de preț. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de schimb de mai jos. În maximum 2 zile lucrătoare, un curier rapid Sameday sau Dpd va veni la tine, la adresa din comandă, pentru a ridica coletul-retur, livrându-ți totodată noul colet-tur.

  >>> Când se dorește înlocuirea produsului din comandă cu un produs cu o valoare de preț diferită, e necesar să completați formularul de retur de la secțiunea de mai sus.   Alege metoda