Nou

Rochia de mireasa cu push-up

Nu, nu s-a inventat inca rochia de mireasa cu fese push-up, dar din experienta clientelor noastre care au purtat chilotul cu fese push-up Lou Lou in noaptea nuntii, am extras cinci sfaturi de buna purtare si un top trei al celor mai potrivite produse pentru maretul eveniment. Rochiile de mireasa sunt confectionate in general din materiale pline, dantelate sau brodate, care fura privirile cu frumusetea lor, dar care nu sunt deloc elastice, ceea ce face uneori ca posteriorul sa fie aplatizat sau insuficient pus in valoare. Posesoarele rochiilor, care pregatesc in amanunt marele eveniment, au gasit solutia salvatoare pentru ca posteriorul lor sa nu sufere in noaptea nuntii: chilotul cu fese push-up Lou Lou.

Cateva sfaturi de buna purtare:
1. Alegeti neaparat un model din gama cu push-up amplu (2 cm) ca sa umpleti perfect pliurile rochiei.
2. Orientati-va la o culoare bej/nuanta pielii, ca sa nu transpara pe sub nici un tip de rochie.
3. Cititi cu atentie ghidul de masuri din pagina de detalii produs si alegeti in concordanta masura care rezulta ca vi se potriveste. Daca sunteti intre masuri, alegeti-o pe cea mai mica si purtati-o de cateva ori inainte ca sa cedeze. Daca sunt mai mari decat aveti dvs. nevoie, o sa aiba tendinta sa se ridice pe sold si, prin rochia de mireasa, o sa fie greu sa-i repozitionati.
4. Achizitionati produsul cu cateva zile inainte, astfel incat sa apucati sa-l spalati, sa nu fiti nevoita sa purtati si un alt chilot de protectie pe dedesubt. Suprapunerile, chiar daca nu se vad la exterior, creeaza un disconfort psihic.
5. Rezervati-va minimum o zi in care sa purtati produsul, inainte de ziua nuntii, ca sa va obisnuiti cu plusul de volum in zona dorsala, dar si ca sa aiba timp sa cedeze in talie sau pe picior (daca este nevoie), sa ia forma corpului dvs. si sa nu creeze nici o cuta inestetica. De regula, dupa prima purtare, cedeaza cu pana la 3 cm pe picior si 5 cm in talie.

Top 3 Wedding Push-up:
1. Chilotul cu push-up amplu Lace – are talia inalta si arata foarte sexy atat pe siluetele filiforme, cat si pe cele mai pline. Este confectionat dintr-o dantela elastica si rezistenta. Bombeaza posteriorul si strange burta.

2. Chilotul cu push-up amplu Love – are talia medie si este confectionat dintr-o broderie fistichie, dar rafinata in acelasi timp, elastica si rezistenta. Bombeaza posteriorul si mascheaza surplusul de pe linia soldurilor (daca este cazul).

3. Boxerul cu push-up amplu Love – are talia joasa, dar este cool si elegant deopotriva. Este potrivit mai ales pentru persoanele care agreeaza boxerii. Avand terminatiile pe picior, are avantajul ca sta fix, neavand cum sa se ridice sau sa coboare.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *