Se arată singurul rezultat

Chilotii cu fese push-up Lou Lou sunt produse originale care poarta garantia calitatii si se bucura de brevet de inventie obtinut la OSIM in 2011, anul lansarii pe piata a site-ului www.loulou.ro. Parte dintre modele sunt fabricate in Romania, asa cum reiese din descrierea produselor, push-up-ul acestora avand o compozitie unica in lume de spuma poliuretanica cu elastan, dar ca sa ne adaptam cerintelor pietei, am extins gama de chilotei cu fese push-up si cu produse de import, confectionate dupa cele mai inalte standarde de control si calitate, sub atenta noastra observatie.

Majoritatea modelelor Lou Lou sunt realizate printr-un procedeu de presare la cald, redand foarte fidel forma anatomica a posteriorului, fara terminatii inestetice in tiv, elastic sau cusaturi. Efectul de bombare a posteriorului este astfel amplu, dar totusi natural.

Confectionati din poliamida de cea mai buna calitate intr-o plaja larga de culori, disponibil in trei talii diferite (inalta, medie si joasa) si doua dimensiuni de push-up (1.5 sau 2 cm), chilotii cu fese push-up Lou Lou pot fi adecvati multor stari de spirit si ocazii. Practic, nu credem ca exista situatie in care posteriorul dumneavoastra sa arate mai bine fara ei decat cu ei. Cu conditia sa va alegeti modelul si masura potrivite.