Nou

Tu de cat push-up ai nevoie?

Chilotii cu fese push-up Lou Lou, care ii confera posteriorului tau plusul de volum de care ai nevoie pentru a arata impecabil in orice imprejurare, sunt disponibili intr-o multitudine de nuante si doua variante diferite de push-up (1.5 si 2 cm) pentru a satisface cat mai multe gusturi si pentru a se potrivi cat mai multor conformatii.

Daca esti o fire care nu imbratiseaza usor schimbarile, iti sugerez sa alegi pentru inceput un model cu push-up natural (1.5 cm). Dupa ce te obisnuiesti cu ideea plusului de volum in zona dorsala, poti trece oricand la modelul cu push-up amplu (2 cm). Nu recomand modelul cu push-up natural (1.5 cm) persoanelor cu o inaltime mai mare de 1.70 cm deoarece efectul de bombare se pierde raportat la inaltime, in acest caz fiind mai indicat modelul cu push-up amplu (2 cm).

Daca iti plac schimbarile si iti doresti cu adevarat un posterior perfect rotund, iti recomand cu drag oricare dintre modelele cu push-up amplu (2 cm). Chilotul cu fese push-up amplu este conceput astfel incat sa aduca un beneficiu real, o marire vizibila a posteriorului, dar cu un efect natural, deloc deranjant.

La modelul cu push-up amplu (2 cm), alegeti in general o masura mai mare decat purtati la lenjeria obisnuita intrucat, avand toata partea din spate injectata cu burete, acest model este mai putin elastic si, implicit, se intinde mai putin.

TOP SECRET: Daca ar fi sa aleg un singur model, ‘universal’ valabil pentru cat mai multe gusturi si conformatii, as alege chilotul cu fese push-up amplu Leo. Este fin, usor lucios, maleabil si feelingos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *