Nou

Vedete în lenjerie cu push-up

În America, de unde vin toate inventiile in domeniul esteticii, vedete precum Jennifer Garner, Pippa Midleton, Kim Kardashian sau J.Lo. au fost fotografiate public purtand chiloti cu fese push-up. Chiar dacă posedă circumvoluțiuni deloc neglijabile, acestea au recurs la chilotul modelor mai mult pentru a perfecta forma posteriorului lor decât pentru a-l mări.

Pe plaiuri mioritice (România), vedete precum Valentina Pelinel, Cosmina Pasarin, Claudia Pătrășcanu, Julia Jianu, Lavinia Pârvu sau Giulia au fost surprinse în chiloții cu fese push-up Lou Lou. Unele dintre ele îi poartă zi de zi, altele doar la evenimente mondene sau în emisiuni televizate. Toate, însă, sunt impresionate de efectele irezistibile ale acestui produs ingenios.

claudia-patrscanu-in-chiloti-cu-fese-push-up-banner2

La început, au fost reticente, n-au vrut să recunoască public că au apelat la un asemenea truc estetic, de teama ca oamenii să nu le judece sau să creadă că au posteriorul inexistent în realitate, dar după ce au probat beneficiile chilotului modelator și au realizat că în străinătate vedetele îl poartă cu drag și asumare, s-au mai relaxat. Iat-o, de pildă, pe cântăreața Giulia în chiloți cu fese push-up la un evenimet în plină desfășurare:
https://www.wowbiz.ro/ele-nu-vor-operatii-estetice–prefera-sutienele-si-chilotii-cu-push-up-uite-ce-fund-bombat-are-giulia_94454.html

giulia-push-up

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *