1. Ce dimensiune de push-up mi se potriveste?

Pentru un efect natural de bombare, usor vizibil, alege modele din gama cu push-up natural (1.5 cm)! Pentru un efect natural de bombare, dar un volum mai evident in zona dorsala, alege modele cu push-up amplu (2 cm)! Modelul cu push-up natural (1.5 cm) nu este recomandabil persoanelor cu o inaltime mai mare de 1.70 cm, in acest caz fiind mult mai indicate modelele cu push-up amplu (2 cm) deoarece efectul de bombare se pierde raportat la inaltime.

2. Cum imi aleg corect masura?

Studiati ghidul de masuri si cititi cu atentie descrierea din pagina de produs. Masurati-va circumferinta feselor (in zona cea mai bombata) si cea a soldurilor pentru modelele cu talia medie sau joasa, dar si circumferinta taliei pentru modelele cu talia inalta.

Daca optati pentru un model cu push-up amplu (2 cm), sugestia noastra este sa bifati o masura mai mare decat purtati in mod normal la lenjerie intima intrucat acest model nu este foarte elastic, avand toata partea din spate injectata cu burete.

Modelul cu push-up natural (1.5 cm) nu este recomandabil persoanelor cu o inaltime mai mare de 1.70 cm, in acest caz fiind mult mai indicate modelele cu push-up amplu (2 cm) deoarece efectul de bombare se pierde raporta la inaltime.

3. Dimesiunea push-up-ului difera de un model la altul?

Chilotii cu fese push-up Lou Lou sunt disponibili in doua grosimi diferite de push-up: 1.5 cm si 2 cm. Chiar daca sunteti la prima comanda, recomandarea noastra este sa alegi un model din gama cu 2 cm push-up. Daca, totusi, esti o persoana reticenta la schimbari, alege pentru inceput un model din gama cu 1.5 cm!

4. Se observa inestetic terminatiile chilotului pe partea dorsala?

Chilotii cu fese push-up Lou Lou au partea din spate terminata in material dublat, fara elastic si fara cusaturi, astfel ca urmele purtarii lor nu sunt vizibile nici pe sub cele mai mulate haine, atata vreme cat masura este cea potrivita. Totusi, pe sub materiale subtiri, transparente si pretentioase, cum ar fi lycra, se pot observa.

5. Este vizibil efectul push-up-ului la blugi?

Efectul push-up-ului cu care este prevazuta lenjeria Lou Lou este vizibil la orice tinuta proiectata de imaginatia ta, inclusiv la blugi, pantaloni de stofa, pantaloni din piele, colanti sau alte obiecte vestimentare. Singura conditie este sa iti alegi cu atentie masura potrivita. Fiindca, daca sunt prea mari, push-up-ul are tendinta sa se ridice in momentul purtarii, iar daca sunt prea mici, te vor strange inestetic.

6. Pot sa port lenjeria Lou Lou fara chilot de protectie?

Fiind creati in conformitate cu normele europene de confectionare si igiena, din materiale de cea mai buna calitate, provenite exclusiv din import, chilotii cu fese push-up Lou Lou sunt prevazuti cu banda protectoare din bumbac intre picioare, pentru un plus de confort si pentru a elimina necesitatea chilotului de protectie. Imagineaza-ti cum ar fi ca, pe sub sutienul cu push-up, sa porti si clasicul sutien!

7. Cand nu pot sa port chilotul cu fese push-up Lou Lou?

Practic, nu exista nici o situatie in care sa nu poti purta lenjeria Lou Lou. De la blugi sau pantaloni grosi, pana la rochite vaporoase sau echipamente sportive, efectul push-up-ului e incontestabil.

8. Care este politica de returnare?

In cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie sau in cazul in care primesti un alt produs decat cel pe care l-ai comandat (sau o alta masura), trebuie sa ne anunti imediat si, implicit, sa returnezi produsele. In aceasta situatie, poti opta fie pentru inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor. Taxele de transport aferente vor fi suportate de catre noi. Orice reclamatie privind existenta unor defecte de fabricatie, dupa o perioada mai mare de 5 zile de la receptia produselor, este considerata expirata. Cu toate acestea, vom face tot posibilul sa gasim o solutie pentru reclamatia ta. Din alte motive decat cele de mai sus, lenjeria intima nu se returneaza, pe considerente de igiena. Produsele Lou Lou beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii. Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalajul original. Ne rezervam dreptul de a refuza si, implicit, de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. Conform OUG 130/2000 art. 4 paragraful 1 lit. b), produsele se vor returna / inlocui doar o singura data. Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.

9. Care sunt costurile de transport?

In lipsa promotiilor, pentru Romania, costul de transport standard este de 19 lei prin Curierat Rapid (cu livrare in 48 de ore) sau prin Posta Romana (cu livrare in 3 zile lucratoare).  Pentru alte tari UE si non-UE costurile de transport sunt afisate in pagina de “Finalizare comanda”.

10. Daca imi creez un cont pe www.loulou.ro, datele mele sunt in siguranta?

Loulou.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Prin inregistrarea pe loulou.ro, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a companiei, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza – pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate – informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare. De asemenea, va dati acordul implicit sa primiti informatii de la loulou.ro in scop publicitar, prin posta, telefon, email, sms sau alte mijloace de comunicare, cu mentiunea ca puteti refuza oricind primirea acestor informatii. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, loulou.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mai sus mentionate, datele personale furnizate de catre dvs. Loulou.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de informatii obtinute prin intermediul acestui site.